Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، تزریق سه دز واکسن در اوج پیک آخر شیوع کرونا از جانب مسئولین بهداشت و درمان تاکید شد و اخیرا نیز زدن دز چهارم پیشنهاد شده است، اما برخی از افراد سودجو که در شبکه توزیع و تزریق واکسن کرونا نیز گاها نقش دارند، بدون تزریق واکسن با دریافت رشوه اقدام به ثبت سیستمی واکسن و صدور کارت دیجیتال مربوطه می‌کنند‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا براساس گزارشاتی که تعدادی از مخاطبان در سامانه سوت‌زنی خبرگزاری فارس ثبت کرده‌اند، مدیریت یکی از صفحات اینستاگرامی، مطلبی را تحت عنوان برطرف کردن مشکلات ثبت سیستمی واکسن به صورت داستان در وضعیت خود بارگذاری کرده بود که در گفت‌‌وگوی شخصی با افراد پیشنهاد صدور کارت دیجیتال واکسن بدون تزریق آن با پرداخت مبلغ مشخصی را مطرح کرده است.

برای اطمینان از این اتفاق، به سراغ ادمین صفحه اینستاگرامی مذکور رفته و با پوشش دریافت کارت دیجیتال با وی ارتباط گرفتیم، که وی همان پیام را به ما نیز ارسال کرده و با دریافت مشخصات فردی و درخواست پرداخت ۶۰۰ هزار تومان از جانب مشتری به ازای هر دز واکسن، صدور کارت واکسن را عنوان کرد.

این افراد سلامت مردم و جامعه را ملعبه کسب درآمد بیشتر خود از راه کلاهبرداری و ثبت صوری تزریق واکسن در سامانه های مربوطه کرده‌اند که لزوم نظارت بیشتر وزارت بهداشت و دستگاه‌های نظارتی را می‌طلبد،

همچنین از دستگاه‌ قضا خصوصا معاونت حقوق عامه دادستانی انتظار است در هماهنگی با وزارت بهداشت با این شیادان به سرعت برخورد کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سامانه سوت زنی سوت زنی دستورالعمل های بهداشتی اینستاگرام کارت دیجیتال تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۷۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است